Όροι και Προϋποθέσεις

Όροι και Προϋποθέσεις

Καλώς ήρθατε στην ιστοσελίδα μας. Εάν συνεχίσετε να περιηγείστε και να χρησιμοποιείτε αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε ότι συμμορφώνεστε και δεσμεύεστε από τους ακόλουθους όρους χρήσης, οι οποίοι μαζί με την Πολιτική Απορρήτου, διέπουν τη σχέση της ΙΝΠΑ Α.Ε. μαζί σας, αναφορικά με αυτόν τον ιστότοπο. Εάν διαφωνείτε με οποιοδήποτε μέρος αυτών των όρων και προϋποθέσεων, παρακαλούμε μην χρησιμοποιήσετε τον ιστότοπό μας.

Ο όρος «εμείς» αναφέρεται στον ιδιοκτήτη του ιστότοπου που εδρεύει στη Θεσσαλονίκη, επί της οδού 17ης Νοεμβρίου, Aρ. 75 και Τ.Κ. 55534. Η εταιρεία μας είναι η ΙΝΠΑ Α.Ε. με Aρ. ΓΕΜΗ 170601304000, Α.Φ.Μ 996791076, ΔΟΥ ΦΑΕ Θεσσαλονίκης, Τηλ. Επικοινωνίας 2310951709 και email info@inpa-gr.com. Ο όρος «εσείς» αναφέρεται στον χρήστη ή θεατή του ιστότοπού μας.

Η χρήση αυτής της ιστοσελίδας υπόκειται στους ακόλουθους όρους χρήσης :

Το περιεχόμενο των σελίδων αυτού του ιστότοπου είναι μόνο για τις γενικές πληροφορίες και τη χρήση σας. Μπορεί να αλλάξει χωρίς προειδοποίηση.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να παρακολουθεί τις προτιμήσεις της περιήγησης σας. Περισσότερες πληροφορίες είναι διαθέσιμες στην Πολιτική Απορρήτου μας.

Ούτε εμείς ούτε οποιαδήποτε τρίτα μέρη παρέχουν καμία εγγύηση ή εγγύηση ως προς την ακρίβεια, την επικαιρότητα, την απόδοση, την πληρότητα ή καταλληλότητα των πληροφοριών και του υλικού που βρίσκονται ή προσφέρονται σε αυτήν την ιστοσελίδα για οποιονδήποτε συγκεκριμένο σκοπό. Αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες και το υλικό μπορεί να περιέχουν ανακρίβειες ή λάθη και αποκλείουμε ρητά την ευθύνη για οποιεσδήποτε τέτοιες ανακρίβειες ή λάθη στο μέγιστο βαθμό που επιτρέπεται από το νόμο.

Η χρήση οποιασδήποτε πληροφορίας ή υλικού σε αυτή την ιστοσελίδα γίνεται εξ ολοκλήρου με δική σας ευθύνη, για την οποία δεν φέρουμε καμία ευθύνη.
Είναι δική σας ευθύνη να διασφαλίσετε ότι οποιαδήποτε προϊόντα, υπηρεσίες ή πληροφορίες που διατίθενται μέσω αυτού του δικτυακού τόπου καλύπτουν συγκεκριμένες απαιτήσεις σας.

Αυτός ο ιστότοπος περιέχει υλικό το οποίο μας ανήκει ή μας έχει χορηγηθεί άδεια. Αυτό το υλικό περιλαμβάνει, χωρίς περιορισμό, το σχέδιο, τη διάταξη, την εμφάνιση και τα γραφικά. Η αναπαραγωγή απαγορεύεται μόνο με βάση την ειδοποίηση περί πνευματικών δικαιωμάτων, η οποία αποτελεί μέρος αυτών των όρων και προϋποθέσεων.

Όλα τα εμπορικά σήματα που αναπαράγονται σε αυτόν τον ιστότοπο, τα οποία δεν ανήκουν στην ιδιοκτησία της Εταιρείας μας ή δεν έχουν άδεια εκμετάλλευσης, αναγνωρίζονται στον ιστότοπο.

Η μη εξουσιοδοτημένη χρήση αυτού του ιστότοπου μπορεί να προκαλέσει αξίωση αποζημίωσης ή/και να συνιστά ποινικό αδίκημα.

Από καιρό σε καιρό, αυτός ο ιστότοπος μπορεί επίσης να περιλαμβάνει συνδέσμους προς άλλους ιστότοπους. Αυτές οι συνδέσεις παρέχονται για να διευκολύνουν την παροχή περαιτέρω πληροφοριών. Δεν σημαίνουν ότι εγκρίνουμε τους ιστότοπους. Δεν έχουμε καμία ευθύνη για το περιεχόμενο συνδεδεμένων ιστότοπων.

Η χρήση αυτού του δικτυακού τόπου και οι τυχόν διαφωνίες που απορρέουν από τη χρήση αυτού του δικτυακού τόπου υπόκεινται στους νόμους της Ελλάδας.

Είναι δική σας ευθύνη να προστατευθείτε από ιούς. Δεν έχουμε καμία πρόθεση να διανείμουμε οποιοδήποτε ηλεκτρονικό υλικό που έχει σχεδιαστεί για να προκαλέσει σκόπιμα σφάλματα ή να διακόψει τη χρήση οποιουδήποτε συστήματος υπολογιστή. Είναι δική σας ευθύνη να λάβετε προφυλάξεις για να διασφαλίσετε ότι οτιδήποτε μπορείτε να κατεβάσετε από τον ιστότοπό μας δεν περιέχει ιούς και άλλα καταστροφικά στοιχεία. Δεν φέρουμε καμία ευθύνη για ιούς ή άλλο κακόβουλο λογισμικό που εισάγεται στο σύστημα του υπολογιστή σας μέσω πρόσβασης ή λήψης από τον ιστότοπό μας.